Populaire plaatsen in Zuid-Afrika:

Op zoek naar een zakenreis om op een actieve manier te werken aan de teambuilding? Of juist om heerlijk te ontspannen? Dan kunt u vele kanten op, zowel in Nederland als elders in Europa. Écht onvergetelijk wordt het echter pas als u uw personeel of zakenrelaties meeneemt naar een ver oord. Wat bijvoorbeeld te denken van een incentive Zuid-Afrika? Incentivebureau.nl neemt u en uw gasten graag op sleeptouw!

Het organiseren van een incentive, zeker ver buitenshuis, is namelijk een vak apart. Niet alleen het vervoer en de overnachtingen moeten worden geregeld, ook ter plekke wilt u er zeker van zijn dat alles tip-top in orde is. Waar neemt u uw gasten mee naartoe om te eten, welke activiteiten staan er op de planning en hoe vindt u de juiste gids? Met 15 jaar ervaring in het vak nemen wij u die zorgen graag en moeiteloos uit handen.

Wildlife spotten tijdens uw bedrijfsreis in Zuid-Afrika
Zuid-Afrika heeft erg veel te bieden, dus is de vraag: wat wilt u gaan doen? Niet te missen tijdens uw incentive bedrijfsreis is een bezoek aan een van de vele wildlife parken, waarvan het Kruger National Park het bekendste is. U neemt uw gasten mee op een safari door een gebied dat bijna de helft van Nederland beslaat. Ga op zoek naar de zogeheten Big Five: leeuw, olifant, buffel, neushoorn en luipaard.

Ook een bezoek aan Kaapstad en de Tafelberg mag eigenlijk niet ontbreken als u kiest voor een incentive zakenreis in Zuid-Afrika. U kunt dat combineren met een bezoek aan het vlakbij gelegen Robbeneiland, waar Nelson Mandela lange tijd gevangen zat. Kaapstad en omgeving bieden daarnaast tal van opties voor het organiseren van fantastische teambuilding activiteiten. Nog een leuke tip: een ‘shark cruise’ langs de kust.

Locatiescout voor een onvergetelijke incentive
U ziet het al: het kiezen en samenstellen van een goed programma voor uw incentive groepsreis in Zuid-Afrika wordt lastig. Daarom maken wij gebruik van een locatiescout, die u helpt om tot een spetterend programma voor uw bedrijfsreis te komen. Deze scout verkent voor u de locaties en zorgt ervoor dat u en uw werknemers of klanten ook écht buiten de gebaande paden komen. Zo bent u verzekerd van een unieke belevenis, geheel afgestemd op uw wensen en doelen.

Want laten we eerlijk zijn, u wilt natuurlijk ook wel iets terugzien voor de investering in een incentive zakenreis in Zuid-Afrika. Wij noemen dat de zakelijke component van de groepsreis. Wilt u bijvoorbeeld mensen verbinden, bedanken of juist motiveren door middel van teambuilding? Laat ons uw doelen weten en wij zorgen ervoor dat ze meetbaar worden gemaakt.

Groot internationaal netwerk voor uw bedrijfsreis
Wanneer u uw incentive zakenreis in Zuid-Afrika laat organiseren door onze experts, weet u zeker dat u goed zit. Wij beschikken namelijk over een groot internationaal netwerk van onder meer vliegmaatschappijen, cateraars, restauranthouders, gidsen et cetera. Dit stelt ons in staat om op ieder moment snel te schakelen, mocht u bijvoorbeeld op het laatste moment een goed idee krijgen.

Wilt u meer weten over een incentive zakenreis in Zuid-Afrika? Neem dan even contact met ons op: 036 – 848 11 21, of mail: info@incentivebureau.nl.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op