Populaire plaatsen in Spanje:

Spanje is een van de populairste vakantielanden van Europa, en met reden. Het land kent een uitstekend klimaat, mooie steden en prachtige, gevarieerde natuur. Die kenmerken maken Spanje ook tot een geweldige bestemming voor een incentive met uw bedrijf. Met een incentive laat u uw personeel of relaties zien dat u om hen geeft en verstevigt u bovendien de arbeidsrelatie. Incentivebureau.nl neemt u graag mee.

Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en weten dus wat er bij een succesvolle incentive komt kijken. De organisatie van een goede, bij uw bedrijf passende bedrijfsreis is namelijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Op voorhand dient veel geregeld te worden en dan is het handig als u terug kunt vallen op experts die u kunnen helpen. Incentivebureau.nl beschikt over die professionals en weet wat scoort.

Geslaagde bedrijfsreis dankzij ons netwerk en de locatiescout
Zo kunnen wij voor uw zakenreis in Spanje beroep doen op een uitstekend internationaal netwerk van onder meer vliegmaatschappijen, hotelketens, cateraars, evenementbureaus, beveiligers en ga zo maar door. Door onze goede contacten ter plaatse, bent u er altijd van verzekerd dat uw specifieke wensen met betrekking tot uw incentive worden uitgevoerd. Van ontspannen stedentrip met uw werknemers tot een actief teambuilding uitje: Incentivebureau.nl regelt het voor u.

Een incentive in Spanje biedt namelijk vele mogelijkheden. U kunt natuurlijk relaxed van terras naar terras hoppen in de prachtige binnensteden van Barcelona, Madrid of Valencia, maar ook de bergen in voor een stevige wandeling. Omdat veel van de grotere steden in Spanje aan zee liggen, is bij lekker weer een verkoelend uitstapje ook zo gemaakt. U kunt uw zakenreis zo gevarieerd en afwisselend maken als u dat zelf wenst.

Om ervoor te zorgen dat uw incentive in Spanje volledig uniek is, maken wij gebruik van een locatiescout. Die brengt u net zo gemakkelijk naar de Sagrada Familia in Barcelona of een voetbalwedstrijd van Real Madrid, als naar een feeëriek bergdorpje in de Pyreneeën. Het afwijken van de gebaande paden is de tweede natuur van onze locatiescout. Zo wordt uw incentive gegarandeerd een zakenreis om nooit meer te vergeten.

Resultaatgerichte groepsreis in Spanje
Bij Incentivebureau.nl zijn we ons ervan bewust dat u een incentive in Spanje ook organiseert vanuit zakelijk oogpunt. Natuurlijk staat een leuke en gezellige groepsreis voorop, maar ook het resultaat telt. Om daaraan tegemoet te komen, bespreken we vooraf met u wat uw doelstellingen zijn voor de incentive. Wilt u mensen verbinden, bedanken of juist motiveren? Wij organiseren een incentive altijd vanuit uw ideeën en doelen, en maken dat ook meetbaar.

Hier begint uw zakenreis in Spanje
Incentivebureau.nl helpt u graag met het samenstellen en organiseren van een unieke en bijzondere zakenreis. Wilt u eerst nog wat meer informatie, dan kunt u ons bellen (036 – 848 11 21) of e-mailen: info@incentivebureau.nl. Wij staan u graag te woorden en gaan meteen voor u aan de slag om een ongeëvenaarde bedrijfsreis in Spanje te creëren.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op