Populaire plaatsen in Portugal:

Op zoek naar een onvergetelijke zakenreis met uw personeel of klanten? Kies dan voor een incentive van Incentivebureau.nl! Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vak, weten we precies hoe wij uw bedrijfsreis moeten vormgeven voor het behalen van een maximaal resultaat. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook om er simpelweg een ervaring van te maken om nooit meer te vergeten voor u en uw gasten.

Een incentive kunt u in principe overal ter wereld door ons laten organiseren. Vlakbij huis, verder weg in Europa of aan de andere kant van de wereld. U zegt het maar en wij regelen het. Portugal als  bestemming voor een incentive is echter sterk in opkomst en dat is geen verrassing. Want naast een heerlijk klimaat en een interessante cultuur, bieden de fraaie steden en een enorme kustlijn enorm veel mogelijkheden. Ook op het gebied van teambuilding.

Een veelzijdige bestemming voor uw zakenreis
Bovenaan de lijst staat uiteraard hoofdstad Lissabon. Hier vindt u alles wat u mag verwachten van een Europese hoofdstad van formaat: musea, geweldige eetgelegenheden, prachtige pleinen, paleizen en historische gebouwen. De hoger gelegen wijk Bairro Alto is dé plek waar u zijn moet voor een gezellige hapje en een drankje met uw werknemers of klantrelaties: ongedwongen en informeel bijkletsen onder het genot van een versnapering.

Portugal heeft echter heel veel meer te bieden. Wat te denken van Porto, dat misschien nog wel interessanter is dan Lissabon? Maar u kunt uw incentive zakenreis in Portugal natuurlijk ook in het teken laten staan van zon, zee en strand. Daarvoor kiest u de Algarve, Madeira of de prachtige Azoren. Albufeira en Faro zijn befaamde uitvalsbases in het zuiden. Activiteiten op het water zijn geweldig om te werken aan teambuilding, zo blijkt uit de vele succesvolle incentives die wij tot nog toe mochten organiseren.

Een incentive in Portugal staat garant voor resultaat
Uw groepsreis in Portugal wordt pas écht uniek dankzij onze locatiescout. Deze zoekt op voorhand plekken uit die passen bij uw doelstellingen en wensen voor de incentive. Zo weet u zeker dat de zakenreis aansluit bij uw zakelijke doelen. Daar komt bij dat we die doelstellingen ook meetbaar zullen maken, zodat u na afloop inzicht heeft in de resultaten. Niet voor niets spreken we graag van een incentive bedrijfsreis met een dikke plus.

Kiest u voor een incentive in Portugal van Incentivebureau.nl, dan kiest u ook meteen voor ons uitgebreide internationale netwerk. Dankzij directe contacten met onder meer vliegmaatschappijen,  hotelketens, cateraars, evenementbureaus en touroperators ter plekke, kunnen wij uw groepsreis zo gevarieerd maken als u dat wenst. En mocht u tijdens de incentive in Portugal een ingeving krijgen, dan stelt ons netwerk ons in staat om snel te schakelen.

Overal ter wereld een groepsreis
Heeft u interesse in een bedrijfsreis in Portugal, of wilt u meer weten over de verdere mogelijkheden? Neem dan eens contact op met een van onze experts, ook als u juist heel iets anders voor ogen heeft. Want in principe kunnen wij overal ter wereld een incentive voor uw bedrijf organiseren. Mail ons even: info@incentivebureau.nl, of bel: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op