Populaire plaatsen in Marokko:

U wilt iets bijzonders doen voor uw personeel of klanten, maar een goed idee ontbreekt. Dat horen we vaker. Het vinden van een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje is namelijk niet zo eenvoudig. En los daarvan: waar haalt u de tijd vandaan om dat allemaal perfect te organiseren? Incentivebureau.nl zet vol in op de incentive in het buitenland en neemt u daarbij alle zorgen uit handen. Succes gegarandeerd!

Wij beschikken over 15 jaar ervaring in het vak en weten daarom precies wat er nodig is voor een geslaagde bedrijfsreis. De meeste bedrijven kiezen voor een incentive binnen Europa, vanwege de reistijd. Dat is echter geen issue wanneer u met uw medewerkers of klantrelaties in het vliegtuig stappen naar Marokko. Nog geen 4 uur later zet u namelijk voet aan bodem op Afrikaanse grond en kan de pret beginnen.

Marokko: perfect land voor een gevarieerde incentive
Topfavoriet voor een incentive in Marokko is Marrakesh, dat samen met Fez, Meknes en Rabat tot de vier koningssteden behoort. Hier kunt u de medina, het historisch centrum, bezoeken of genieten van de overweldigende straatcultuur. Maar een zakenreis in Marokko biedt nog veel meer. U bent in een mum van tijd in het imponerende Atlas gebergte, met toppen hoger dan 4.000 meter. Een perfecte locatie voor teambuilding, om zo de arbeidsrelatie met uw personeel of klanten te verstevigen.

Ook wanneer u niet zit te wachten op een ‘standaard’ bedrijfsreis, bent u bij Incentivebureau.nl aan het juiste adres. Wij werken namelijk met locatiescouts, die iedere bestemming door en door kennen. Hierdoor komt u niet alleen op toeristische plekken, maar ook op plaatsen waar de gemiddelde toerist in Marokko nooit komt. Uw incentive in Marokko krijgt daardoor een uniek karakter en zal stof tot napraten geven op de werkvloer.

Incentivebureau.nl regelt uw zakenreis in Marokko 
Een ander groot voordeel van een incentive van Incentivebureau.nl, is dat wij de beschikking hebben over een groot internationaal netwerk van partijen die uw groepsreis tot een succes kunnen maken. Of het nu gaat om het boeken van vliegtickets, het vinden van het juiste hotel of restaurant, het afhuren van een locatie ter plekke voor een spontaan feest: wij weten de juiste personen te vinden en zijn in staat om, indien nodig, last minute te schakelen.

Dat zullen wij echter nooit doen zonder eerst uitvoerig met u te overleggen. De incentive in Marokko is namelijk afgesteld op uw persoonlijke wensen, budget en doelstellingen. Het is voor ons belangrijk dat die doelstellingen tijdens de bedrijfsreis worden behaald. Om die reden zetten wij dat zwart op wit en maken we uw doelen meetbaar. Zo kunt u bij terugkomst in Nederland precies zien of de incentive het gewenste resultaat heeft gehad. En dat is belangrijk, want u bent en blijft immers ondernemer.

Neem contact op voor een incentive in Marokko
Een incentive in Marokko staat garant voor avontuur en verwondering over een wereld zo anders dan de onze, dat u zeker verrast zult worden. Wilt u meer weten, bel dan naar 036 – 848 11 21 of stuur een mailtje naar info@incentivebureau.nl.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op