Rome: stad van liefde, de zeven heuvels, maar ook een heerlijke plek voor een onvergetelijke zakenreis. Met een incentive van Incentivebureau.nl bent u verzekerd van een geslaagde trip. Wij kunnen bogen op 15 jaar ervaring met het samenstellen van prachtige trips, waar u naast een heerlijke tijd ook uw zakelijke doelstellingen realiseert.

Het nuttige en het aangename verenigen is namelijk precies waar een incentive naar Rome in voorziet. Dat kan zijn om uw medewerkers te belonen na een uitstekend jaar, of een groepsreis met een zeer gewaardeerde klant, met wie u al jaren een prettige zakelijke relatie onderhoudt. Dankzij leuke teambuilding activiteiten ter plekke, wordt de band geheid nog hechter.

Bezoek unieke locaties in Rome
Hét geheim van een geslaagde incentive is een goede verhouding tussen de must do’s en de verwondering over het onbekende. In Rome kunt u natuurlijk de Trevifontein bezoeken, het Piazza Navona of het Colosseum, maar minstens zo leuk tijdens een zakenreis is het om te verdwalen in een van de vele kleine straatjes in de oude, authentieke wijkjes van Italië’s prachtige hoofdstad.

Onze ervaren locatiescout kent alle ins en outs van de stad en zal ervoor zorgen dat u en uw medewerkers of relaties keer op keer versteld staan. Do as the locals do is niets voor niets een gevleugelde uitspraak in de Engelse taal. Eet eens échte Italiaanse pasta, proef van de beste ham of wijn, en voer ondertussen een ongedwongen gesprek met uw personeel of zakenrelatie. Dat is waar het bij een incentive om draait: ongedwongen teambuilding.

Uw zorg is onze zorg
De planning en organisatie van een incentive naar Rome is bij Incentivebureau.nl in goede handen. Wij beschikken over een breed internationaal netwerk van bijvoorbeeld vliegtuigmaatschappijen, hoteleigenaren, cateraars, evenementenlocaties en beveiliging. Hierdoor bent u verzekerd van een meer dan geslaagde bedrijfsreis. Wij nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat u en uw medewerkers of relaties onbekommerd kunnen genieten.

Daarbij houden we uiteraard in het achterhoofd dat een zakenreis of groepsreis ook een belang dient. Een leuk reis staat voorop, maar u wilt ook resultaat behalen. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Of u nu uw medewerkers wilt motiveren of een gewaardeerde klant nadrukkelijker bij uw bedrijf wilt betrekken: Incentivebureau.nl organiseert een incentive naar Rome naargelang uw wensen en doelstelling(en) en zorgt ervoor dat dit meetbaar is.

La Bella Vita met uw zakenrelaties in Rome
Dus, waar gaat het heen? Struint u binnenkort met een zonnetje op uw hoofd onder het mom van zakenreis lekker langs het eeuwenoude Forum Romanum? Of laat u zich inspireren door de pracht en praal van de Galleria Borghese, waar kunt genieten van de mooiste schilder- en beeldhouwkunst. Een incentive naar Rome georganiseerd door de professionals van Incentivebureau.nl staat garant voor een heerlijke tijd.

Incentive Rome: een zakenreis om nooit meer te vergeten
Een incentive naar Rome is voor u en uw bedrijf dé manier om het zakelijke en het aangename te verenigen. Kunt u niet wachten en wilt u meer weten, neem dan even (vrijblijvend) contact op via 036 – 848 11 21 of stuur een mailtje naar info@incentivebureau.nl. Arrivederci!

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op