Wanneer u uw medewerkers of zakenrelaties wilt belonen of bedanken, kunt u kiezen voor een etentje of een dagje weg in eigen land. Hartstikke leuk en gezellig, maar het valt in het niet bij een incentive van Incentivebureau.nl. Boek een geheel georganiseerde bedrijfsreis naar de Siciliaanse hoofdstad Palermo en u zult merken hoeveel u daarvoor terugkrijgt.

Bij de organisatie van een incentive in Palermo komt veel kijken. De professionals van Incentivebureau.nl nemen u echter al die zorgen uit handen. Met 15 jaar ervaring in het vak weten zij precies wat nodig is voor een geslaagde zakenreis. Zo bent u verzekerd van een unieke ervaring, waarbij alle activiteiten ter plekke tot in de puntjes geregeld zijn. U en uw werknemers of relaties kunnen dus onbekommerd genieten.

Ongedwongen teambuilding
Bij Incentivebureau.nl werken we met een locatiescout. Die zorgt ervoor dat u ook buiten de gebaande paden komt. Dat is in Palermo al vrij snel het geval, omdat veel toeristen de stad links laten liggen. Onterecht, want er is van alles te doen en te beleven. Wat te denken van het imposante Palazzo dei Normanni, waarvan de oudste fundamenten stammen uit de negende eeuw? Of het Teatro Massimo, één van Europa’s grootste operahuizen? De historie spat ervan af.

Maar een incentive in Palermo is pas echt compleet als u lekker heeft genoten van de heerlijke lokale keuken. Niet alleen de pizza’s en de pasta’s zijn buitengewoon, ook het zeebanket is er onovertroffen. Vanwege de ligging aan de Tyrreense zee is de vis in Palermo verser dan vers. Het ongedwongen tafelen met het beste eten biedt u bovendien de gelegenheid om op informele wijze de banden met uw medewerkers of klanten te versterken.

Heeft u ter plekke nog andere, meer specifieke wensen? Dan kunt u altijd terecht bij onze locatie expert, die tijdens de reis aan uw zijde staat en dankzij een breed internationaal netwerk alles voor elkaar krijgt. Het boeken van een hotel, het vinden van een geschikte locatie voor een spontaan evenement, het regelen van beveiliging… het is in een mum van tijd voor elkaar.

Het resultaat van de incentive telt
Een incentive in Palermo met uw hardwerkende medewerkers of zakenrelaties moet leuk en informeel zijn, maar daar mag natuurlijk ook wel iets tegenover staan. U wilt zeker weten dat uw doelstellingen zijn behaald, of dat nu het motiveren van uw personeel is, of het aanhalen van de band met een belangrijke relatie. Incentivebureau.nl houdt uw doelstelling in het achterhoofd en maakt het resultaat meetbaar.

Onze ervaringen in het verleden hebben uitgewezen dat de impact van een fijne bedrijfsreis in Palermo erg groot is. Het samen opdoen van nieuwe ervaringen in een prachtige stad als Palermo geeft stof tot napraten. Dat komt de arbeidsrelatie ten goede en maakt deze nog intensiever. Niet voor niets horen wij vaak van bedrijven dat de investering in een incentive zichzelf vrijwel meteen terugverdiend.

Palermo wacht op u
Heeft u ook interesse in een incentive in Palermo, dan kunt u bellen naar 036 – 848 11 21. Mailen kan uiteraard ook: info@incentivebureau.nl. Dan zoeken wij uit wat we voor u kunnen betekenen. Hopelijk tot ziens!

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op