Een incentive is niet zomaar een zakenreis. Het is voor u een manier om te laten zien dat u om uw medewerkers of zakenrelaties geeft. Even weg van thuis, van het kantoor en de zinnen verzetten. En waar kan dat nou beter dan in Napels, in het diepe en boeiende zuiden van Italië. Onder de rook van de Vesuvius liggen tal van mogelijkheden om tijdens een bedrijfsreis te doen aan teambuilding.

Incentivebureau.nl organiseert al 15 jaar incentive reizen en weet dus precies wat nodig is voor een succesvolle groepsreis in Napels. En nog belangrijker: we weten wat het u oplevert. Een betere (arbeids)relatie met uw personeel of klanten en een mooie collectieve herinnering om zo nu en dan gezamenlijk met veel plezier op terug te blikken. Kunt u ook niet wachten?

Napels zien en sterven
Nee, niet letterlijk natuurlijk. Maar de beroemde Duitse dichter en filosoof Goethe wist heel goed waar hij het over had toen hij deze wereldberoemde uitspraak optekende. Hij beschouwde de stad als een aards paradijs, waar je eens in je leven geweest móet zijn. Er is dan ook zo veel te doen en te beleven, dat u waarschijnlijk vergeet dat u op zakenreis bent. Natuurlijk het nuttige, maar vooral het aangename. Kan het beter?

U en uw medewerkers worden door onze locatie experts gewezen op de meest authentieke en onbekende delen van de stad, waar u kunt genieten van prachtige gebouwen en steegjes. Daarnaast staat een incentive in Napels garant voor een aantal gastronomische hoogtepunten. Wist u bijvoorbeeld dat de pizza van oorsprong afkomstig is uit deze stad? Lekker tafelen onder het genot van een goed glas wijn is de tweede natuur van de inwoners van Napels, en wie bent u om daar niet aan mee te doen?

Onze incentive locatiescouts zoeken de restaurants voor u uit, zodat u zich onbekommerd kunt bezighouden met uw personeel of relaties. Zo leert u iedereen van een andere kant kennen. Dat geldt uiteraard ook voor uw werknemers onderling. Een zakenreis als teambuilding dus, terwijl alle randzaken tot in de puntjes worden geregeld door de specialisten van Incentivebureau.nl. Want ook voor hotels, catering, entertainment, transport of beveiliging beschikken wij over een breed internationaal netwerk.

La Città del Sole – De Stad van de Zon
Kortom, een incentive in Napels is dé manier om uw personeel te bedanken voor hun inzet en toewijding. De stad biedt, naast een uitstekend Mediterraans zeeklimaat, voor ieder wat wils en is daarmee zeer geschikt voor een (zakelijke) groepsreis. Uw doelstellingen staan daarbij centraal en Incentivebureau.nl zorgt ervoor dat u na afloop inzicht heeft in de resultaten. Want we mogen eerlijk zijn: ook dat hoort er nu eenmaal bij.

Heeft u al zin gekregen en bent u geïnteresseerd in een culturele, opwindende en/of gastronomische incentive in Napels, dan kunt u  ons bellen op 036 – 848 11 21. Mailen kan natuurlijk ook: info@incentivebureau.nl. We helpen u graag bij het creëren van een bijzondere incentive, waar dan ook ter wereld.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op