Op nog geen 1,5 uur vliegen van Nederland ligt een van de mooist mogelijke bedrijfsreisjes op u te wachten: een incentive in bruisend Milaan. Met een incentive kiest u voor een bijzondere en creatieve manier om uw medewerkers of zakenrelaties te belonen. Bijvoorbeeld omdat jullie samen een doelstelling hebben behaald, of gewoon om uw waardering te tonen.

Een bedrijfsreis naar Milaan is misschien niet het eerste dat in u opkomt, maar de impact van zo’n groepsreis is enorm. Er zal nog lang over worden nagepraat op de zaak of met uw zakelijk partners. Dit komt de (arbeids)relatie ten goede. Een incentive verdient zichzelf om die reden vanzelf terug en is alleen daarom al een goede, maar bovenal leuke investering.

De stad van de mode én heerlijk eten
Bij Milaan denkt u ongetwijfeld aan de Dom en het nabijgelegen plein, de voetbalclubs en de vele chique shops en boetiekjes. Er is echter veel meer te ontdekken in deze Italiaanse stad, gelegen aan de voet van de Alpen. Daarom is Milaan dan ook een fantastische plek om een incentive te organiseren. Onze locatiescout en professionele medewerkers weten precies waar u zijn moet.

Zij kennen de stad van haver tot gort en nemen u mee naar de meest unieke plekjes. Wat te denken van een heerlijke ‘aperitivo’ in een van de vele hippe bars in en rondom het centrum? Onder het genot van een hapje en een drankje leert u uw medewerkers beter kennen, of neemt u op laagdrempelige wijze de zaken door met een relatie. Teambuilding in optima forma.

Een breed internationaal netwerk
En het mooie is: wij nemen u de belangrijkste zorgen uit handen. U kunt zich bekommeren om waar het écht om gaat – de mensen om u heen – terwijl de ervaringsdeskundigen van Incentivebureau.nl uw incentive naar Milaan tot een succes maken. Dankzij ons brede internationale netwerk beschikken we over directe contacten bij vliegtuigmaatschappijen, hoteleigenaren, entertainmentbureaus en cateraars. Eigenlijk alles wat u maar wenst om uw bedrijfsreis tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Daarbij wordt ook de zakelijke component nooit uit het hoog verloren. Want laten we eerlijk zijn: een incentive in Milaan organiseert u niet alléén maar voor het plezier. U wilt ook resultaat zien. U wilt uw klanten bedanken of belonen, of uw trouwe medewerkers tonen dat u om ze geeft. Wij zorgen ervoor dat deze doelstellingen behaald worden en zullen dat meetbaar maken. Zo ziet u achteraf of de doelstellingen zijn behaald.

Expertise op het gebied van incentive Milaan
En dat laatste kunt u aan ons overlaten. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak weten onze experts wat er komt kijken bij de organisatie van een succesvolle incentive in Milaan. Wij dragen zorg voor het creëren van een unieke belevenis, die perfect past bij de kernwaarden van uw bedrijf. Uiteraard houden we daarbij een scherp oog op het budget. Want groot, of klein: een incentive in Milaan biedt tal van mogelijkheden.

Heeft u interesse en wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen bij de organisatie van de ideale bedrijfsreis of groepsreis? Bel dan met 036 – 848 11 21 of mail naar info@incentivebureau.nl.

Bekijk meer bestemmingen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op