Populaire plaatsen in Frankrijk:

Frankrijk geldt al sinds de jaren zestig als een van de populairste vakantielanden ter wereld en dat is niet voor niets. Cultuur in overvloed, prachtige nationale parken, bergen, stranden, zeeën, feeërieke stadjes en dorpjes – ga zo maar door. Dat enorme aanbod maakt Frankrijk ook tot een ideale bestemming voor een incentive met uw bedrijf. En Incentivebureau.nl zorgt ervoor dat u zich nergens om hoeft te bekommeren.

Wij maken uw zakenreis namelijk tot een succes, ongeacht wat uw wensen zijn. Wilt u werken aan de teambuilding met uw personeel of klantrelaties, dan vinden wij voor uw incentive in Frankrijk een geschikte activiteit. Of gaat u toch voor een meer ontspannen tripje? Dan zorgen we ervoor dat we de organisatie van uw bedrijfsreis net iets anders aanvliegen. We gaan bijvoorbeeld voor u op zoek naar de fijnste terrasjes en eettentjes.

Onze locatiescout maakt uw bedrijfsreis tot een succes
Daarvoor maakt Incentivebureau.nl gebruik van een locatiescout, die de bestemming zeer goed kent en dus precies weet waar u zijn moet. Frankijk barst van de beroemde bezienswaardigheden, maar daarnaast valt nog zo veel meer te ontdekken. Gaat u naar Parijs, dan wilt u natuurlijk even de Eiffeltoren zien en de Arc de Triomphe. Maar De Stad van de Liefde beschikt ook over vele verborgen schatten. Unieke plekjes, die onze locatiescout weet te vinden en die uw incentive extra cachet geven. Dat geeft gegarandeerd stof tot napraten op de werkvloer.

Daarbij kan Incentivebureau.nl, dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vak, altijd terugvallen op een zeer uitgebreid en uitstekend internationaal netwerk van toeleveranciers, vliegtuigmaatschappijen, hoteliers, eventbureaus, beveiliging en ga zo maar door. Dat betekent dat wij ter plekke kunnen schakelen, mochten uw wensen tussentijds veranderen. We weten precies waar we zijn moeten en kunnen uw incentive in Frankrijk van minuut tot minuut vormgeven.

Resultaat van incentive in Frankrijk is meetbaar
Waar het bij ons voornamelijk om draait, is dat u het idee heeft dat uw incentive in Frankrijk een waardevolle investering is geweest voor uw bedrijf. Een goed gevoel is daarbij belangrijk, maar Incentivebureau.nl probeert uw bedrijfsreis ook van een zakelijke component te voorzien. Dat wil zeggen dat we vooraf met u de doelstellingen bespreken. Wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers verbinden? Of motiveren? Of gewoon bedanken, vanwege de geweldige inzet?

Die doelstellingen voor uw incentive in Frankrijk leggen wij vast, en we zorgen ervoor dat deze meetbaar worden gemaakt. Zo kunt u bij terugkomst in Nederland precies zien of uw zakenreis over de grens heeft opgeleverd wat u in gedachten had. Met deze manier van organiseren onderscheidt Incentivebureau.nl zich van veel andere bedrijven en de reacties hierop zijn zonder uitzondering positief.

Uw incentive in Frankrijk begint hier
Lijkt een incentive in Frankrijk u iets voor uw bedrijf? Kijkt u al uit naar een lang weekend in Parijs, een midweek in Lille, Bordeaux of Lyon? Of gaat u toch liever de Franse Alpen in? Wij horen het graag. Neem even contact op via e-mail: info@incentivebureau.nl of bel: 036 – 848 11 21.

Bekijk meer landen

Garantiefonds GGTO

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Ervaar het verschil Neem contact op